Συνδιοργάνωση από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του virtual workshop "Enhancing Public Financial Management and Reporting to Meet the Needs of Managers and Stakeholders" στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2021

Συνδιοργάνωση από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων  του virtual workshop

"Enhancing Public Financial Management and Reporting to Meet the Needs of Managers and Stakeholders"

στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2021

 

Το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Καθηγήτρια Σάνδρα Κοέν συνδιοργάνωσαν ηλεκτρονικά με το European Group of Public Administration Permanent Study Group XII: Public Sector Financial Management διήμερο Workshop (virtual workshop) στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2021. To θέμα του workshop ήταν: “Enhancing Public Financial Management and Reporting to Meet the Needs of Managers and Stakeholders”.

Στο workshop στο οποίο συμμετείχαν περίπου 50 συμμετέχοντες από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, παρουσιάστηκαν 16 ερευνητικές εργασίες με σχολιασμό. Η Καθηγήτρια Ileana Steccolini από το Πανεπιστήμιο του Essex και ο κ. Ian Carruthers, πρόεδρος του International Public Sector Accounting Standards Board ήταν οι κεντρικοί ομιλητές.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και το πρόγραμμα βρίσκονται στη διεύθυνση https://egpa-athens.aueb.gr/  

 

ID: 
2746

Τελευταία ενημέρωση: 28-01-2021