Το ΟΠΑ για το Προσωπικό του

Υποτροφίες

Το ΟΠΑ προσφέρει στο προσωπικό του τη δυνατότητα της δωρεάν εκπαίδευσης σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα ή της παροχής ειδικής έκπτωσης ώστε να βελτιώνει διαρκώς το επίπεδο καλλιέργειας των στελεχών του.

 

Χορηγίες ΚΕΔΙΒΙΜ

Ο βασικός στόχος του ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ είναι η συμβολή στην κάλυψη των αναγκών επαγγελματικής κατάρτισης και διά βίου μάθησης, πρωτίστως της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, συμβάλλοντας θετικά στην αγορά εργασίας, στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και στο μορφωτικό επίπεδο των σπουδαστών του.

 

Δώρα –προσφορές

Φροντίζει για την καλλιέργεια ενός οικείου εργασιακού κλίματος με παροχές για αθλητικές και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες : εκπτωτικά κουπόνια για αθλητικά είδη, για εισιτήρια πλοίων σε θερινές μετακινήσεις, εορταστικές εκδηλώσεις για εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, βραβεύσεις σε παιδιά εργαζομένων για τις σχολικές τους επιδόσεις.

 

Πρόγραμμα θερινής απασχόλησης

Το ΟΠΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού και τον Σύλλογο Διδακτικού Προσωπικού προσφέρει θερινή απασχόληση για τα παιδιά των εργαζομένων του Πανεπιστημίου οργανώνοντας κάθε χρόνο ειδικά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης από επαγγελματίες παιδαγωγούς.

 

Προσβασιμότητα

Το ΟΠΑ συμπληρώνει και τροποποιεί τις εγκαταστάσεις του ώστε να είναι προσβάσιμες σε μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους με αναπηρία, καθώς επίσης προσπαθεί να συμβάλλει και στην βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου.

 

ΟΠΑ News

Η εφημερίδα ΟΠΑ News παρουσιάζει θέματα σχετικά με την Επιχειρηματική Ηθική, τις Τεχνολογικές εξελίξεις και την Κοινωνική Ευθύνη προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΟΠΑ.

Τελευταία ενημέρωση: 03-11-2023