Εκδήλωση «Ο ρόλος των ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην προώθηση των SDGs» και εθελοντική αιμοδοσία για την υποστήριξη των αναγκών του ΝΙΜΤΣ, 30 και 31 Μαρτίου 2021

Εκδήλωση 

«Ο ρόλος των ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην προώθηση των SDGs»

και εθελοντική αιμοδοσία για την υποστήριξη των αναγκών του ΝΙΜΤΣ, 30 και 31 Μαρτίου 2021

 

Στις 30 Μαρτίου 2021, το Εργαστήριο Έρευνας στην Κοινωνικό-Οικονομική και Περιβαλλοντική Αειφορία (ReSEES) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνδιοργανώνει με το το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce-Deree-Alba) και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών την εκδήλωση «Ο ρόλος των ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην προώθηση των SDGs».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώνεται στις 30 και 31 Μαρτίου 2021, διήμερη αιμοδοσία για την υποστήριξη των αναγκών του ΝΙΜΤΣ.

Οι εθελοντές αιμοδότες καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά εδώ για μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η αναμονή: https://www.eventora.com/en/Events/ACGBloodDriveMarch2021.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.acg.edu/events/the-role-of-the-greek-higher-education-institutions-in-promoting-the-sdgs/

ID: 
2872

Τελευταία ενημέρωση: 29-03-2021