Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του Executive MBA

Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του Executive MBA έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το πιο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής διεθνώς.

Στα πλαίσια του Strategy Game οι φοιτητές του Executive MBA χωρίζονται σε ομάδες, κάθε μια από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει η τελική νικήτρια. Τον Δεκέμβριο του 2020 η ομάδα Centrum κέρδισε το Strategy Game μεταξύ των φοιτητών του Executive MBA.

Στη νικήτρια ομάδα δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχει την άνοιξη του 2021 ως εταιρεία «K Company» στον διεθνή διαγωνισμό στον οποίο προσκαλούνται οι πρώτες ομάδες από Πανεπιστήμια και Business Schools από όλον τον κόσμο.

Η ομάδα αποτελούνταν από τους Πέτρο Κορμπάκη, Θοδωρή Παπαδογεωργόπουλο και Ειρήνη Ράδογλου-Γραμματίκη. Κατάφεραν για μια ακόμα φορά να διακριθούν μεταξύ 13 συνολικά ανταγωνιστριών εταιρειών.

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές!

ID: 
2878

Τελευταία ενημέρωση: 01-04-2021