Απόφοιτοι και φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ εκπροσωπούν την Ελλάδα στο 17ο Global MBA Trophy

Απόφοιτοι και φοιτητές του Executive MBA συναγωνίζονται με αποφοίτους από το London Business School, το MIT Sloan, το INSEAD, το Kellogg, το Cambridge, το HEC Paris, το Said Oxford, το Bocconi, το Dartmouth, το Wharton, IE Madrid, το Imperial κ.α. στο 17ο Global MBA Trophy

Δύο πληρώματα αποτελούμενα από ομάδες φοιτητών και αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εκπροσωπούν την Ελλάδα στο 17ο Global MBA Trophy το οποίο διοργανώνεται από το London Business School σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στο Μικρολίμανο, στην Ελλάδα. 

Το Global MBA Trophy αποτελεί ένα διεθνή θεσμό που περιλαμβάνει ιστιοπλοϊκούς αγώνες σε διάφορα μέρη του κόσμου στους οποίους λαμβάνουν μέρος απόφοιτοι και φοιτητές των καλύτερων διεθνών σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.

Ο θεσμός αυτός αποτελεί μια ευκαιρία για να υλοποιήσουν οι συμμετέχοντες αποτελεσματικά τις επιθυμητές δεξιότητες ενός απόφοιτου ΜΒΑ. Η ιστιοπλοΐα αποτελεί μία συναρπαστική εμπειρία καθώς απαιτεί δεξιότητες ηγεσίας και ομαδικότητας, στρατηγικής σκέψης, ταχύτατης και αποτελεσματικής λήψης αποφάσεων, αντοχής, ομαδικής συνεργασίας, αποτελεσματικής επικοινωνίας καθώς και διαχείρισης κρίσεων.

Συνολικά η ενέργεια περιλαμβάνει εκτός των αγώνων ιστιοπλοΐας και άλλες εκδηλώσεις με βασικό στόχο να έρθουν κοντά οι απόφοιτοι και οι φοιτητές των κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου, δίνοντας ευκαιρία για συνεργασίες εντός και εκτός πανεπιστημίου ή έστω ακόμα και απλής κοινωνικής επαφής.

Καλή επιτυχία στις ομάδες των αποφοίτων και φοιτητών του Executive MBA του ΟΠΑ!

ID: 
3893

Τελευταία ενημέρωση: 21-04-2023